Story
Egy gasztrovideóban láttam ezt a receptet és azóta csakis így készítem a sült burgonyát!Vigyázat, függőséget okoz! :)
Hozzávalók:
- 4 db nagyobb burgonya
- 2 ek kukoricadara
- szezámmag
- fűszerpaprika
- 2 gerezd fokhagyma
- rozmaring
- 2 ek kókuszolaj
- ételízesítő
Elkészítés
- Meghámozzuk a krumplit és felszeleteljük.
- Jól összekeverjük a kukoricadarával, szezámmaggal, pirospaprikával, ételízesítővel és az olajjal, tepsibe tesszük, majd beledobunk 2-3 gerezd fokhagymát és néhány szál friss rozmaringot (ha nincs akkor szárított, morzsolt verzióval is működik!)
- 210 fokra előmelegített sütőben, alsó-felső fokozaton 45 perc alatt aranybarnára sütjük.
Jó étvágyat! :) |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése